Laatste dagen Vietnam

Van het zakgeld zijn de nodige “investeringen” gedaan en de afspraak is dat alles in de speelgoedtas moet passen. Tja en nu zat hij toch echt vol. Dan is er maar 1 oplossing; opsturen. Dus … opa en oma opgelet, er komt een pakket jullie kant op (er zit helaas niets voor jullie in ).

Als we de grens naar Laos overgaan, krijgen we een visum. Hiervoor hebben we pasfoto’s nodig. Deze konden we gewoon op straat laten maken.

En dit gebeurde er naast de fotozaak. De mensen van de markt gooiden hun groenteafval aan het eind van de werkdag op een hoop en de koeien doen zich er aan tegoed. Dit hadden we nog  niet eerder gezien.

Terwijl we moesten wachten op onze pasfoto’s, zijn we dit in een nabijgelegen winkel tegengekomen. Heerlijk en herkenbaar!

Direct de volgende ochtend hebben we onze broodjes hiermee belegd. Genieten!

Deze hagedisjes (en gekko’s) kom je overal tegen. Ook op de 9e verdieping van het hotel :).

We wisten al wel dat er geen papier door het toilet mocht, maar deze slang was nieuw voor ons. Het blijkt een “bumgun”  te zijn, m.a.w. een waterpistool om je achterwerk grondig schoon te spuiten. Niet zo ons ding, gezien het feit dat het meer een hogedrukreiniger is :).