17 november: 9 jaar!

Op 17 november is Karel jarig geweest en hij vertelt even wat over zijn verjaardag. Deze was nl. gisteren.  Vandaag zijn we weer verder gefietst. Hieronder ook nog enkele foto’s om het beeld compleet te maken.

Om 6.45 uur werd hij wakker in een versierde kamer. Enkele versieringen hadden we zelf al gemaakt. De gouden 9 is gekocht in een Thaise winkel en een klein snoeptaartje om de (verjaardag-) dag mee te beginnen. Het was erg leuk om berichtjes met felicitaties te ontvangen. Vooral het filmpje van zijn hele klas was een succes (Maureen, groep 6 en juf Tara bedankt!).

Na het ontbijt zijn we met de tuktuk naar het Aquarium gegaan. Karel heeft zich helemaal uitgeleefd met het maken van foto’s. Hieronder zien jullie er een aantal. Let goed op bij de 1e foto: daar zwemt nl. een echte 🦈 haai!

 

Bij het Aquarium was een speeltuintje.

En daarna was het tijd voor TAART .🎂.

Samen 9 😊

Tja en als je alles mag beslissen op de dag dat jarig bent, hoort daar zeker extra lang op de IPad spelen bij.

‘s Avonds lekker eten en een ijsje na.

Feest vieren kan ook heel goed zo 🤣.