Back in Thailand ๐Ÿ˜ƒ

Op 11 december namen we afscheid van Cambodja en rolden we Thailand weer in. De grensovergang duurde wel even i.v.m. het invullen van de diverse entry- en exitpapieren. We moesten wel even wennen aan alle levendigheid en het links fietsen. Gelukkig lag ons hotel maar 2 kilometer verder dus daar zijn we zonder kleerscheuren aangekomen.

De volgende dag hadden we een rustdagje gepland en dan is een waterpark de ultieme plek bij 30 graden ๐ŸŒž (hier voorlopig geen โ„). Gezellig tussen de Thaise leerlingen/scholieren (leek wel schoolreisjesdag in Thailand). Natuurlijk ook nog even wat actiefilmpjes.

Tja, van zoveel glijden slijt je zwembroek. Dus Karel moest na afloop een nieuwe kopen in de shop. Het gat ๐Ÿ’ฅ voor het gat ๐Ÿ™ˆverscheen pas aan het eind van de dag ๐Ÿคฃ. Morgen heeft hij wel een zwembroek nodig, want we fietsen naar een hotel met zwembad.