Het strand

Wel een heel idyllisch plaatje!

Eindelijk zijn we bij het strand aangekomen en dan nog wel bij zo’n mooi stuk (gelukkig zonder grijpgrage aapjes πŸ’). We waren één van de weinigen die er gebruik van maakten. De Thaise toeristen komen hier eigenlijk alleen maar in het weekend.

Het water is heerlijk qua temperatuur en super helder. Het gespaarde zakgeld is direct geinvesteerd in een body-board.

Natuurlijk hebben we na 6 dagen fietsen wel een rustdag verdiend. Al enkele dagen waait het behoorlijk dus hebben we samen een “vlieger” geknutseld. Morgen duimen voor rugwind.

Bij een idyllisch strand hoort uiteraard een resort. Wel iets minder idyllisch, maar wel gezellig op z’n Thais.

Maar … hoe neem je de boards mee achterop de fiets? Nou, zo dus (na wat passen en meten). Gelukkig hadden de jongens niet de grootste plank uitgekozen.

We houden allemaal wel van een dipje in de zee (AndrΓ© misschien iets minder πŸ˜€), echter zullen we wel verder moeten fietsen anders geraken we nooit in Bangkok. De route liep door rubberplantages en

natuurlijk langs de kust.

De scenic route was inderdaad scenic, helaas zonder de gehoopte rugwind πŸ™ƒ.

Wel hadden we af en toe een eigen fietspad.

Is het Dummie de mummie? Is het een spook? Oh nee, het is Karel. Bij een temperatuur van 22 graden (met fris windje) volgt hij het voorbeeld van de Thai: jezelf heel goed inpakken πŸ˜‚πŸ˜‚. We hadden helaas geen muts meegenomen. Toch kun je hier in Thailand zelfs oorwarmers kopen.

Nog even een ” wist u dat je”: Maandverband is heel handig als je onderweg ineens af en toe natte scheten moet laten en alle onderbroeken al “gebruikt” zijn (het mannelijke slachtoffer wenst anoniem te blijven) 😊.