Even bijkomen ๐Ÿ˜

Een Indische varaan zomaar midden op de weg. Prachtig gezicht zo rustig als hij daar loopt. In de bosjes hoor je hem duidelijk sneller wegschieten. Onderweg horen we deze geluiden vaker, maar zien we bijna nooit hoe de veroorzaker eruitziet. We hadden al eerder een varaan in Thailand gezien (wel 3x zo groot). Deze was toen echter veel sneller dan dat wij de camera in de aanslag hadden.

Onze eerste “fietspech”; een losgeraakte cranck. Even een imbussleutel pakken, aandraaien en we konden weer verder.

Puf, puf, zweet, zweet. Op sommige dagen lijkt onze reis een relaxte vakantie. Op dit heuvelachtige traject werden we uit onze vakantiedroom wakker geschud. Er moest “gewerkt” worden. Deze flinke ‘jongens’ kunnen we fietsend alleen bedwingen m.b.v. onze eigen stoere jongens ๐Ÿ‘.

Voor onze jongste bijrijder bleek het een ware uitputtingsslag ๐Ÿคฃ.

Het harde werken wordt beloond met zalige afdalingen.

Tja, zo kan het ook. Met de racefiets en een bezemwagen. Wie wil er onze bezemwagen zijn?

Na gedane fietsarbeid hielden we een rustdag aan dit tropische strand.

We hebben nu in Thailand al behoorlijk veel stranden gezien. Toch blijkt ieder strand zijn eigen charme te hebben. ย De intensiteit van de golfslag/golven ๐ŸŒŠ, de structuur van het zandโ›ฑ , hoe steil het strand afloopt in zee๐Ÿ– en de te vinden “schatten” in het zand ๐Ÿš๐ŸŸ๐Ÿฆ€ย zijn elke keer anders.

Aan dit strand vonden we naast krabbetjes en visjes ook verschillende mooie schelpen en versteend koraal. Op de foto gezet als bewijs en herinnering.

Heerlijk genieten aan zee. Vanaf morgenย zullen we ruim een week geen strand meer zien maar een oninteressante “snelweg”. Na een gedane ‘vakantie’ breekt nu weer de fietswerkweek aan. Op weg naar Koh Samui om daar ..

2 antwoorden op “Even bijkomen ๐Ÿ˜”

  1. Stiekem wel fijn om te zien dat er nog een beetje gewerkt moet worden tijdens jullie reis ๐Ÿ˜œ
    Heel fijn voor jullie dat jullie iedere keer weer eindigen op tropische stranden ๐Ÿ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =