Richting Lombok

Avondeten aan zee, romantisch met een zonsondergang. Iets minder romantisch maar wel praktisch; lange kleding vanwege de muggen!

Het uitzicht is magistraal. We krijgen op Bali steeds meer een vakantie- i.p.v. een reisgevoel.

Deze kleine weggetje laten ons nog wel ervaren dat we hier niet alleen vakantie vieren, maar ook nog reizen.

Een enorme (tropische) boom. Te groot om duidelijk  op de foto te krijgen. Willem staat er naast om een indruk te geven van de grootte.

Zo kan het natuurlijk ook … mama even luieren (vakantiegevoel) en Willem aan het werk 😀.

Op de achtergrond zien we Mount Agung. Gelukkig nu rustig, dat was enkele maanden geleden anders. Toen spuwde de vulkaan veel as uit.

Dit soort bordjes betekenen op Bali exact wat er staat: steil op, steil neer en gelijk de volgende (korte) klim.

Sfeerimpressie van een  Balinees dorpje.

b.B. = …  blue Boeddha

Dit was voor het eerst en daar hebben we van genoten. ‘s Morgens (om 06:30 uur) zet het personeel van blue star guesthouse bij iedere gast een dienblad met thee en koffie klaar op het balkon. Heerlijk!

De baai van Amed (blue star guesthouse). Direct vanaf het strand prachtig koraal en vele tropische vissen. Echt één van de hoogtepunten van onze reis over Bali.

Duikmonster in het zwembad 😊.

De wekker werd , voor het eerst in weken, weer eens gezet. Er stond een stevige klim op het programma. Die wilden we in de koelte van de ochtend gaan doen. Aan de andere kant van de klim volgde de welverdiende afdaling met een mooi uitzicht.

Unesco erfgoed rijssterrassen. Vanaf hier is het voor ons nog 1 dag fietsen naar het havendorp Padangbai. Vanaf daar nemen we op 22 juni de slow-ferry naar Lombok. Nieuwsgierig ………..